Betaalsystemen

AC-autocare-wisselgeld

Officieel dealer

Ons programma is uitgerust met de nieuwste technieken en mogelijkheden op het gebied van betaalsystemen.
Wij zijn namens Multiwash officieel dealer van Comestero betaalsystemen. Multiwash is importeur van Comestero betaalsystemen voor de nederlandse autowasmarkt.

rm51

Electronische muntlezer

Een electronische muntautomaat kan meerdere geldstukken en/of wasmunten accepteren. Voor afwijkende instellingen kunnen wij de muntautomaat in eigen beheer configureren. Om weerstand te bieden tegen een vochtige omgeving zijn al onze electronische muntlezers af fabriek behandelt tegen vocht.
Onze Doe-Het-Zelf wasboxen, stofzuigers en voorreinigers zijn standaard uitgerust met electronische muntlezer.

eurokey

Contactloze sleutellezer

Naast de muntlezers kunt u bij AC-Autocare kiezen voor een contactloos betaalsysteem. Dit systeem wordt veelal gecombineerd met een muntlezer. De prepaid sleutels zorgen voor klantenbinding. Desgewenst kan het opwaarderen van de sleutels in eigen beheer uitgevoerd worden door middel van een opwaardeerterminal.

arcade-iii-changer

Wisselautomaat

De wisselautomaat wisselt de ingeworpen geldstukken om in wasmunten. In een situatie waarbij de wasboxen, voorreinigers, stozuigers, etc. onderheven zijn aan inbraak en/of vandalisme is de wisselautomaat een uitkomst. Door het toepassen van alléén wasmunten wordt de behoefte van inbraak geëlimineerd. Het enige toestel welke u tegen inbraak dient te beschermen is de wisselautomaat. Ondank de minder flexibele oplossing voor de gebruiker is en blijft een wisselautomaat een gedegen oplossing tegen inbraak.
Bedenk wel, één inbraak weegt niet af tegen de geringe meer kosten van een wisselautomaat.